JPMorgan analisti: Şimdi emtia zamanı

JPMorgan Chase Stratejisti Marko Kolanovic, "Hisse senedi pozisyonlarını azaltma, parayı emtialara yönlendirme zamanı" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Marko Kolanovic resesyon korkularının azaldığı ortamda hisse senetlerinin performanslarının diğer varlıkların performansını aştığını belirterek, yatırımcıların hisse senedi performanslarını artık ılımlı şekilde azaltarak parayı emtialara yönlendirmelerinin zamanının geldiğini söyledi.
Kolanovic, "Korkulandan daha iyi gelen ekonomik veriler hisse senedi ve kredi piyasalarında fiyatlandı. Emtialar ise diğer riskli varlıkların gerisinde kaldı. Biz risk dağılımımızın bir kısmını hisse senetlerinden emtialara kaydırıyoruz" diye konuştu.
Strateji ekibinin riskli varlıklar için ağırlığını artır tavsiyesini devam ettirdiğini belirten Kolanovic, nakit ve sabit getiriler için ağırlığını azalt tavsiyesini koruduklarını da vurguladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Samsun Kültür Yolu Festivali: 400’ü aşkın etkinlikte kültür ve sanat rüzgarı
Merkez Bankası faiz kararı sonrası 750 bin TL’nin 1 aylık getirisi ne oldu?
SON DAKİKA EMEKLİ HABERİ | Kimler 5 Yıl daha erken emekli olabilir? SGK’nın az bilinen fırsatları!
Kamu işçilerine zam pazarlığı devam ediyor: İkinci teklif yolda
Haftalar sonra bir ilk! Altın fiyatlarında rüzgarın yönü değişti