hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    JPMorgan yaklaşık 500 kişiyi işten çıkarıyor

    JPMorgan yaklaşık 500 kişiyi işten çıkarıyor
    expand

    JPMorgan, yaklaşık 1000 First Republic Bank çalışanına artık işlerinin olmayacağını bildirmesinden sadece bir gün sonra bu kez yaklaşık 500 JPMorgan çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN'e konuşan bir sözcü, JPMorgan Chase'in bu hafta banka genelinde yaklaşık 500 çalışanını işten çıkaracağını doğruladı.

    JPMorgan, ilk olarak CNBC tarafından bildirilen işten çıkarmaların şirket çapında gerçekleştiğini ancak çoğunlukla teknoloji ve operasyonlara odaklanacağını söyledi.

    Bir JPMorgan sözcüsü, şirketin işini ve müşteri ihtiyaçlarını düzenli olarak gözden geçirdiğini ve diğer alanlarda işe almaya devam ettiğini söyledi. Bankanın toplam 13.000'den fazla açık pozisyonu var ve yaklaşık 300.000 kişiyi istihdam ediyor.

    Haber, JPMorgan'ın yaklaşık 1000 First Republic Bank çalışanına artık işlerinin olmayacağını bildirmesinden sadece bir gün sonra geldi.

    JPMorgan, San Francisco merkezli bölgesel bankanın hükümet tarafından ele geçirilmesinin ardından bu ayın başlarında First Republic'in çoğunu satın aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow