KİPTAŞ'tan taksit ödemelerine erteleme

KİPTAŞ, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi vatandaşların nisan, mayıs taksit ve ara ödemelerini erteledi.
KİPTAŞ, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi vatandaşların nisan, mayıs taksit ve ara ödemelerini erteledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, küresel boyuttaki salgın nedeniyle ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşlar için Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi'nin nisan, mayıs ayları taksit ödemeleri ile mayıs ayı ara ödemeleri, Çatalca Sosyal Konut Projesi nisan, mayıs ayları taksit ödemeleri, Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm Projesinde (Locamahal) dönüşüme tabi tutulan hak sahipleri için nisan ve mayıs ayları borçlandırma taksitleri ertelendi.
Nisan ayına ait taksit ödemeleri haziran ayında, mayıs ayına ait taksit ve ara ödemeler ise temmuz ayında tahsil edilecek.
KİPTAŞ, bu erteleme işlemleri nedeniyle herhangi bir faiz uygulamayacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MEVDUAT FAİZİ 2025 | Mevduatta kazancınızı artırın... 32 Günde 650 Bin TL'ye en çok faizi hangi banka veriyor?
26 Haziran Perşembe 2025 A101 aktüel kataloğu: Bu Perşembe A101'de Neler Var?
Togg T10F şaşırtacak! Dikkat çeken fiyat tahmini…
2025’in yakıt cimrileri: İşte en az yakan 13 hibrit otomobil...
KONUT KREDİSİ 2025 | Konut ve kira fiyatları yön değiştiriyor mu? 24 Temmuz’a dikkat...