hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar, yüzde kaç? Banka banka kredi faizi hesaplama

    Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar, yüzde kaç Banka banka kredi faizi hesaplama
    expand

    Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı sonrasında bankaların konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak konusu oldu. CNN TÜRK kredi hesaplama sayfası üzerinden tüm bankaların hangi krediye ne kadar faiz verdiği bilgisine ulaşılabiliyor. Peki, konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faiz oranları ne kadar, yüzde kaç? İşte banka banka kredi faizleri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkez Bankası aralık ayında da faiz indirimi gerçekleştirerek 100 baz puan faiz indirimine gitti. Bu karar sonrası kredi kullanmak isteyen kişiler güncel faiz oranları ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, hangi banka ne kadar faiz alıyor ve kredilerde banka karşılaştırması nasıl yapılır? İşte detaylar…

    Kamu bankalarından ya da özel bankalardan kredi kullanmak isteyen kişiler bankaların kredi faiz oranlarını araştırmayı sürdürüyor. CNN TÜRK’ün “kredi hesaplama” sayfası üzerinden miktar girilerek hangi bankanın ne kadar faiz oranı verdiği karşılaştırmalı olarak kullanıcının bilgisine sunuluyor. 

    İHTİYAÇ, KONUT, TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR, YÜZDE KAÇ?

    Hangikredi.com verilerini esas alarak hesaplama yapmak isteyen kişiler istediği kredi türünü seçip miktarı girerek kolayca banka karşılaştırması yapabilirler.

    KREDİ FAİZ ORANLARI HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    KONUT KREDİSİ FAİZLERİ DÜŞTÜ MÜ?

    Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından yapılan ortak açıklamada, 22 Ekim itibarıyla kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yapıldığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HALKBANK, VAKIFBANK, ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

    Konut kredilerinde de indirime giden kamu bankaları, sıfır konutlar için kredi faiz oranlarını, bugünden geçerli olmak üzere 1 milyon TL altı tutarlarda yüzde 1,20'ye, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda ise yüzde 1,29'a düşürdü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow