hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bitcoin'in performansı altcoinlere de yaradı

    Bitcoinin performansı altcoinlere de yaradı
    expand

    Fed'den gelen şahin yorumlara rağmen kripto paralar hafta içi piyasasını olumlu tamamladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geleneksel piyasalar, Wall Street yatırımcılarının riskten kaçışı arasında şanslı değilken kripto parada ise olumlu rüzgarlar esiyor.

    Enflasyonist baskılar Şahin Fed'in yüzünü göstermesine neden oluyor. Ancak Bitcoin son 6 ayın en yüksek seviyelerinde devam ediyor.

    TradingView'den elde edilen verilere göre, Bitcoin (BTC) hafta içinde 25.055 dolara kadar tırmanarak uzun süre sonra ilk defa 25 bin dolar üstünü gördü.

    Kitco kıdemli teknik analisti Jim Wyckoff'a göre, Bitcoin perşembe günü yüksek bir sözleşmeye çarptıktan sonra kâr elde etme ve normal bir aşağı yönlü düzeltme gördü. Fiyatlar 24.200 dolar seviyesine gerileyerek burada destek buldu.

    Altcoin piyasası genel olarak olumlu bir gün geçirdi, çünkü token'ların çoğu yeşil renkteydi ve birkaç başarılı kişi yüzde 20'yi aşan kazançlar bildirdi.

    En iyi performans gösterenler arasında sırasıyla yüzde 27,47, yüzde 25,22 ve yüzde 23,51 kazanç sağlayan Filecoin (FIL), Hashflow (HFT) ve Conflux (CFX) yer aldı. Klaytn (KLAY) ve Dogelon Mars (ELON) da yüzde 19,5'lik payları ile onları takip ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Genel kripto para piyasası değeri şu anda 1.119 trilyon dolar ve Bitcoin'in hakimiyet oranı yüzde 42.6.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow