hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kripto para Bitcoin neden düşüyor? 10 Kasım Bitcoin anlık fiyatı…

    Kripto para Bitcoin neden düşüyor 10 Kasım Bitcoin anlık fiyatı…
    expand

    Uzun süredir toparlanamayan en yüksek hacimli kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı yaklaşık iki yılın ardından ilk kez 16 bin doların altına geriledi. Sert satış dalgası içinde olan Bitcoin’in düşüş nedeni merak ediliyor. Peki, Kripto para Bitcoin neden düşüyor? İşte 10 Kasım Bitcoin anlık fiyatı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uzun süredir ayı piyasasından kurtulamayan kripto paralara bir darbe de borsalardan geldi. Yaklaşık bir yıldır düşüş trendi içinde olan, bir yıl boyunca ortaya konan hedef fiyatların hiçbiri tutmayan Bitcoin’de gerileme hızlı oldu. Çok kısa sürede büyük zararda olan yatırımcısına bir zarar kapısı daha açan Bitcoin yüzde 26’lık geri çekilme yaşadı.

    BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR?

    Kripto para borsası Binance'ın rakibi FTX'i satın alma planı, kripto para piyasasının istikrarına ilişkin endişelere neden oldu. Öte yandan Binance, FTX’i satın almaktan vazgeçtiğini açıkladı. Bu gelişmeler yaşanırken 18 bin dolara gerileyen Bitcoin, satın almadan vazgeçilmesi haberiyle birlikte 15 bin 600 dolara kadar geriledi. Bitcoin böylece 4 günde yüzde 26 kaybettirdi.

    10 KASIM BİTCOİN FİYATI NE KADAR?

    Binance'in FTX'i satın almaktan vazgeçmesiyle kripto para piyasaları adeta çakıldı.  Bitcoin şu sıralar yüzde 11 civarında düşüşle 16 bin 630 dolar seviyesinde işlem görüyor.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow