hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mazot, gübre desteği ödeme tarihi 2023! Mazot ve gübre desteği ödemesi ne zaman yapılacak?

    Mazot, gübre desteği ödeme tarihi 2023 Mazot ve gübre desteği ödemesi ne zaman yapılacak
    expand

    Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan mazot ve gübre desteğiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçi kayıt sistemine kayıtlı çiftçilere sağlanacak olan mazot ve gübre desteği ödemelerinin tarihlerinin öne çekildiğini duyurdu. Peki, Mazot ve gübre desteği ödemesi ne zaman yapılacak? İşte mazot, gübre desteği ödeme tarihi 2023 detayları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilerin merakla beklediği "mazot ve gübre desteği" ödeme tarihleri hakkında güncel detayı Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan, destek ödeme tarihlerinin 5 ay öne çekileceğini açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olan çiftçilere yapılacak. 

    MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

     Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 Mart'ta yapılması planlanan ödemelerin erken gerçekleştirileceğini belirtti. Konuyla ilgili olarak; "Mazot, gübre desteklerini ekimden itibaren hesaplarına tanımlayacağız" açıklamasını yaptı. Alınan bu yeni kararla birlikte, çiftçiler ödemelerini Ziraat Bankası aracılığıyla ekim ayından itibaren alabilecekler. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow