hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 29 Ekim 2022 özel canlı çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com'da olacak!

    Milli Piyango 29 Ekim 2022 özel canlı çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.comda olacak
    expand

    29 Ekim 2022 Milli Piyango özel çekilişi cumartesi günü Milli Piyango TV ekranlarında olacak. 25 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu çekilişte gözler kazandıran numaralarda olacak. Peki, Milli Piyango 29 Ekim 2022 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com sayfasında yer alacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının ilgiyle takip ettiği oyunlardan biri olan Milli Piyango’da bu hafta 29 Ekim çekilişi gerçekleştirilecek. Çekilişte 1 adet 5 milyon lira büyük ikramiye ödülü olacak. 

    MİLLİ PİYANGO 29 EKİM 2022 SONUÇLARI VE MPİ BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Şans oyunu tutkunlarının heyecanla bekledikleri özel çekiliş 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 17:30’da başlayacak. Çekilişin sona ermesinin ardından bilet sorgulama ise millipiyangoonline.com sayfasında olacak.

    BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    ÇEYREK, YARIM VE TAM BİLET NE KADAR İKRAMİYE VERİR?

    Milli Piyango’da; tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet olmak üzere üç bilet çeşidi bulunur. Her biletin fiyatı ve kazandırma oranı farklıdır. Her ikramiye kategorisinde, kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar ilgili kategorinin ikramiyesini kazanır.

    Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow