hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 9 Ocak 2023 canlı çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com adresinde!

    Milli Piyango 9 Ocak 2023 canlı çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com adresinde
    expand

    9 Ocak 2023 Milli Piyango özel çekilişi Milli Piyango TV ekranlarında yerini aldı. 14 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu çekilişte gözler kazandıran numaralardaydı. Peki, Milli Piyango 9 Ocak 2023 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com sayfasından nasıl kontrol edilir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının ilgiyle takip ettiği oyunlardan biri olan Milli Piyango’da bu hafta 9 Ocak çekilişi gerçekleşti. Çekilişte 1 adet 14 milyon lira büyük ikramiye ödülü oldu. 

    MİLLİ PİYANGO 9 OCAK 2023 SONUÇLARI VE MPİ BİLET SORGULAMA 

    Şans oyunu tutkunlarının heyecanla bekledikleri özel çekiliş 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 17:30’da başladı. Çekilişin sona ermesinin ardından bilet sorgulama ise millipiyangoonline.com sayfasında yerini aldı.

    BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    ÇEYREK, YARIM VE TAM BİLET NE KADAR İKRAMİYE VERİR?

    Milli Piyango’da; tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet olmak üzere üç bilet çeşidi bulunur. Her biletin fiyatı ve kazandırma oranı farklıdır. Her ikramiye kategorisinde, kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar ilgili kategorinin ikramiyesini kazanır.

    Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow