Müzekart'larla ilgili önemli açıklama! Artık orada da geçecek...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Milli Sarayları, fiyatında herhangi değişiklik olmadan yıl başından itibaren Müzekart kapsamına alıyoruz." dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Milli Sarayları, fiyatında herhangi değişiklik olmadan yıl başından itibaren Müzekart kapsamına alıyoruz. Türk vatandaşları Müzekart ile Milli Sarayları ziyaret edebilecek." dedi.
"Milli Kütüphanemiz 24 saat hizmet vermeye devam ediyor"
Milli Kütüphanelerin kapatıldığı iddialarına ilişkin, Ersoy, şunları kaydetti:
"Milli Kütüphanemizin kapatıldığına dair birtakım spekülasyonlar yapılıyor. Bu spekülasyonları yapanlar maalesef sadece dedikodu yapıyorlar. Milli Kütüphanemiz mevcut yerinde hem de 24 saat hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca bırakın kapatmayı daha da büyütüyoruz."
"Bakanlığımız eserlerin içeriğini denetleme yetkisine sahip değil"
Bakan Ersoy, "Bakanlığımız eserlerin içeriğini denetleme yetkisine sahip değildir. Hiçbir eser basılmadan önce içeriğine yönelik bir inceleme ve yaptırıma tabi tutulamaz. Bu alenen sansür uygulaması olmakta ve Türkiye'de sansür kesinlikle yapılmamaktadır." ifadelerini kullandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu inşaatının 2020 yılında tamamlanarak hizmete açılacağını bildirdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
DOĞUM YARDIMI ÖDEME TARİHLERİ: Doğum yardımı ödemeleri ne zaman yatacak?
Ne kadar zam olacak? Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili yeni tahmin
A101 3-9 MAYIS 2025 KATALOĞU: Bu hafta A101 indirimlerinde neler var?
Bitcoin'de rüzgar tersine döndü! Şubattan bu yana en yüksek seviye
S&P'den Türkiye ekonomisi için 2025–2028 tahminleri: Büyüme, enflasyon ve faizler