hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara çekilişi gerçekleşti! 5 Nisan 2021 sonuçları Milli Piyango TV ve millipiyangoonline.com adresinde!

    On Numara çekilişi gerçekleşti 5 Nisan 2021 sonuçları Milli Piyango TV ve millipiyangoonline.com adresinde
    expand

    5 Nisan 2021 On Numara sonuçları canlı yayınla Milli Piyango TV adresinde belli oldu. Şans oyunu meraklıları çekilişin sona ermesinin hemen ardından bilet sorgulama işlemlerini “millipiyangoonline.com” adresinden gerçekleştiriliyor. Çekilişte beklenen büyük ikramiye tutarı ise 240 bin 13 lira olacak. İşte On Numara 5 Nisan 2021 sonuçları ile ilgili bilinmesi gerekenler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ilk 10 Numara çekilişi bugün noter huzurunda gerçekleştirilecek. Milli Piyango yetkililerinin de hazır bulunacağı çekiliş canlı olarak izlenebilecek. Çekilişi takip etmek isteyen kişiler “Milli Piyango TV” üzerinden çekilişi izleyebilecekler.

    22 şanslı numara üzerinden 10 tanesini doğru tahmin edenler büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupan ikramiye kazanır.

    5 NİSAN 2021 ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Beklenen büyük ikramiye tutarının 240 bin 13 TL olduğu şans oyununda çekiliş saat 20:00’de başladı. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecekler. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow