hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Paribu nedir, sahibi kim? Paribu güvenilir mi? Paribu coin nasıl alınır, ne zaman kuruldu?

    Paribu nedir, sahibi kim Paribu güvenilir mi Paribu coin nasıl alınır, ne zaman kuruldu
    expand

    Türkiye'de aktif olarak kullanılan kripto para borsalarından bir tanesi olan Paribu geçen günlerde erişim sorunuyla gündeme geldi. Paribu yetkilileri, servis sağlayıcı kaynaklı bazı sorunlar olduğunu ve bunu düzeltmek için çalışmaya devam ettiklerini bildirmiştiler. Birçok kullanıcı Paribu nedir, sahibi kim, güvenilir mi gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte Paribu ile ilgili bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de aktif olarak kullanılan kripto para borsalarından bir tanesi olan Paribu, erişim sorunuyla gündeme gelmişti. Paribu'nun giderek gündelik hayatta da kullanılmasıyla birlikte 'Paribu' kelimesi araştırılmaya başladı. Peki ama paribu nedir, sahibi kim, paribu nasıl kullanılır? 

    Paribu nedir, ne zaman kuruldu?

    Paribu, 2017'de kullanıma sunulmuştur. Paribu, Kripto para alım satım platformudur. Paribu, 2015'te ön hazırlık çalışmalarına başlamıştır. 2016'da kurulmuş, 14 Şubat 2017'de halkın kullanımına açılmıştır.

    Paribu kimin? Yasin Oral kimdir?

    Paribu, Türkiye’nin en yüksek hacimli hacimli dijital varlık işlem platformudur. Hızlı ve tümüyle güvenli olarak Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para için alım satım işlemine aracılık eden Paribu, 14 Şubat 2017’de kullanıma açılmıştır. Paribu’nun CEO’su Yasin Oral’dır. Paribu, Türk Lirası ile kripto para alış veya satış işlemleri yapılabilen bir kripto para borsasıdır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow