hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis promosyonu ne zaman yatacak, hangi tarihte? Vakıfbank polis promosyonu ödeme tarihi 2022...

    Polis promosyonu ne zaman yatacak, hangi tarihte Vakıfbank polis promosyonu ödeme tarihi 2022...
    expand

    İçişleri Bakanlığı bünyesinde görev yapan polislerin promosyon ödemeleri için Vakıfbank ile anlaşma imzalandı. Polis promosyonu ödemeleri, her personele 27 bin TL olarak belirlendi. Protokolün yürürlük tarihi olarak Kasım ayı işaret edildi. Peki, Polis promosyonu ne zaman yatacak, hangi tarihte? İşte konuyla ilgili bilgiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vakıfbank polis promosyonu ödemeleri için geri sayım devam ediyor. Kasım ayının ortalarına gelinmesiyle beraber polis promosyonu ödemeleri için gözler EGM'den gelecek açıklamalara çevrildi. Maaş ve ek ödemelerini alacakları banka belirlenen polisler, bunun karşılığında yapılan anlaşma gereği ilgili bankadan promosyon ödemesi alacak. İçişleri Bakanlığı bünyesinde hizmet veren polisler için maaş promosyonlarının ödemeleri belirlenen bankalardan alınacak.

    POLİS PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK, HANGİ TARİHTE?

    EGM'nin açıklamasına göre polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesi karara bağlandı. Promosyon ödemelerinin peşin ve tek seferde Kasım ayında ödenmesi bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadeler yer aldı:

    "Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir. Ayrıca Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokolleri de iptal edilerek yeni protokole dahil edilecektir. Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokoller ise sözleşmelerin bitiş tarihinde söz konusu yeni protokole dahil olacaktır."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow