hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2022 emekli bayram ikramiyesi ne kadar?

    Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2022 emekli bayram ikramiyesi ne kadar
    expand

    2022 emekli bayram ikramiyesi ödemeleri için beklenen açıklama geldi. 2021 yılında bin 100 TL olan bayram ikramiyelerinin bu yıl zamlı şekilde hesaplara yatması bekleniyordu. Bakan Bilgin'den konuya ilişkin son dakika açıklaması geldi. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, 2022 bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz yıllarda uygulamaya alınan bayram ikramiyeleri senede iki kez emekli olan kişilere ödeniyor. Bayram öncesinde yapılan ödemelerde emekliler bayram ihtiyaçlarını karşılıyorlar. 2021 yılında 1100 lira olarak ödemesi gerçekleştirilen bayram ikramiyelerinin 2022 yılında ne kadar olacağı merak konusuydu. Konuya ilişkin Bakan Bilgin'den önemli açıklama geldi.

    EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Son dakika haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekliye bayram ikramiyelerinin tarihlerini açıklayarak "Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak." dedi. 

    2022 RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

    İkramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağı Bakan Bilgin'in açıklaması ile netleşti. Ödemeler geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 1100 TL olarak ödenecek. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow