hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta? Kripto paranın gözü Ripple XRP dava sonucunda! Ripple XRP fiyatı 30 Nisan 2021

    Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta Kripto paranın gözü Ripple XRP dava sonucunda Ripple XRP fiyatı 30 Nisan 2021
    expand

    Ripple XRP davası için geri sayım başladı. Kripto para dünyası, büyük bir merakla Ripple XRP davasını bekliyor. Ripple ve SEC arasında 6 Nisan’da telefonla bir keşif konferansı yapıldı. Ripple SEC'e karşı ilk zaferini elde etti. Yargıç Sarah Netburn, Ripple’ın bu görüşmede “Bitcoin ve Ethereum ile ilgili belgelerin üretimini zorunlu kılma hareketi"ni kabul etti. Peki, Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta? Ripple XRP dava sonucu ne olur? Kripto paranın gözü Ripple XRP mahkemesinde..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto parayla ilgilenen kişiler Ripple (XRP) davasının ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. Kripto para ile ilgilenen milyonlarca yatırımcı, büyük bir merakla Ripple XRP dava tarihini araştırıyor. Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta? Ripple XRP dava sonucu ne olur? İşte Kripto para dünyasının yakından takip ettiği Ripple XRP davasıyla ilgili tüm detaylar..

    RİPPLE (XRP) DAVASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Ripple davasının bugün TSİ ile 21.00'da görülmeye başlanacağı öne sürülürken SEC’in detaylı açıklamasının ise 14 Mayıs’ta verileceği ifadelerine yer verildi. Daha sonra savunmanın SEC’in sunduğu argümanlara yanıt vermesi için 4 Haziran’a kadar vakti olacak.

    RİPPLE XRP FİYATI

    Ripple, ABD Doları karşısında 1.00 doları test ettikten sonra yeni bir artış başlattı. Ripple, ABD Doları karşısında 1.00 doları test ettikten sonra yeni bir artış başlattı. XRP fiyatı, 1.45 dolar ve 1.46 dolarlık direnç seviyelerini temizlerse muhtemelen daha da yükselecek.

    Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta Kripto paranın gözü Ripple XRP dava sonucunda Ripple XRP fiyatı 30 Nisan 2021RİPPLE XRP GEÇMİŞ DAVA ÖZETİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ripple XRP ile SEC arasındaki dava süreci devam ediyor. Geçtiğimiz 6 Nisan 2021’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada telekonferans yapıldı. Davanın açılış savunmaları ise 12 Nisan’da alındı. Yargıç Sarah Netburn, Ripple’ın bu görüşmede “Bitcoin ve Ethereum ile ilgili belgelerin üretimini zorunlu kılma hareketi"ni kabul etti. 19 Nisan günü ise, 10 bin kadar XRP yatırımcısının davaya müdahil olmasını talep etme hakkı tanınan avukat John Deaton, konuyla ilgili istek ve görüşlerini hakime sundu. Son olarak ise 22 Nisan tarihinde SEC bu duruma dair iddialarını hakim Torres’e sundu.

    RİPPLE XRP NEDİR?

    Ripple küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlar. Şu anda Ripple, dünya çapında gerçek zamanlı ödeme yapmak için daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunacak şekilde onlarca bankalarla birlikte çalışmaktadır. Bitcoin büyük bir ödeme yöntemidir, ancak Ripple gibi bir kişiden diğerine para göndermenin hızlı bir yolunu sunmaz.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow