hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alaçatı’ya 7 yıldızlı yatırım

    Alaçatı’ya 7 yıldızlı yatırım
    expand

    Turizm Bakanlığı’nın 2017 yılı verilerine göre İzmir-Çeşme’ye gelen turit sayısı 800 bin civarında. Bunun 727 bini yerli geri kalan 72 bini ise yabancı turist. Her yıl artan bu sayıda en önemli payı ise Alaçatı üstleniyor. Hem su sporları hem de mimarisiyle son dönemin gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı’ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bunun ilk örneği ise Tek-Art Holding bünyesindeki Zigana markası. Trabzonspor’un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kurucusu olduğu firmanın en önemli yatırımlarından biri olan Alaçatı Zigana Resort, “Harikalar Diyarı” konseptiyle hizmete başladı. Geçtiğimiz yıl ilk misafirlerini ağırlayan, bu yıl ise önemli, oranda rezervasyon talebi gören Alaçatı Zigana Resort, 80 bin 966 metrekarelik alana kurulu. Otelde ayrıca lüks tatil imkanı sunan 65 villa da yer alıyor. 

    Avrupa’nın en büyük Spa’sı 

    Soner Yılmaz’ın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği Tek-Art Holding’in en yeni üyesi Alaçatı Zigana Resort, açık ve kapalı havuzlara sahip. 500 metre uzunluğunda sahil şeridi olan Alaçatı Zigana Resort’te futbol başta olmak üzere bir çok spora yönelik aktivite alanları da bulunuyor. Alaçatı’nınen büyük ayrıca 7 yıldızlı tatil imkanı sunan komplekste su sporlarına yönelik çalışmalar dikkat çekiyor. Avrupa’nın en büyük Spa’larından birine sahip Alaçatı Zigana Resort, özellikle gurme restoranlarıyla dikkat çekiyor. Otel, 12 ay hizmet veren otel, 1 Mayıs’tan itibaren 30 Eylül’e kadar “her şey dahil” politikasını uyguluyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow