hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş trendlerini onlar belirliyor

    Kaş trendlerini onlar belirliyor
    expand

    İtalyan makyaj ustaları tarafından moda başkenti Milano’da 1970 yılında kurulan Diego Dalla Palma’nın makyaj ürünleri ve lüks moda endüstrisinin öncü isimlerinden Balmain’in saç ürünleri Universal Brands Group bünyesinde Beymen aracılığıyla ilk kez Türkiye’de. Diego Dalla Palma'nın yeni koleksiyonu kaş trendleri hakkında da ipuçları veriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1970’lerin ortasında , İtalya’nın Milano şehrinde lanse edilen, ve 90’larda Italya’nın en ünlü makyaj artistinin adını taşıyan Diego Dalla Palma makyaj ürünleri, profesyonel yeteneklerinin yanı sıra, devrimci ve alışılagelmemiş fikirleriyle biliniyor. 

    Sezonun güzellik şifrelerini asaletle birleştiren Diego dalla Palma, son podyum trendlerini geniş renk yelpazesiyle birleştirerek 300’den fazla yeni nesil yapısı ve formülü ile profesyonel makyaj, cilt bakımı ve saç bakımı ürünlerini sunuyor.

    Dünyanın tanınmış isimleri tarafından da tercih edilen ünlü makyaj markası, İtalya’da 1200’den fazla seçkin mağazalarda ve yurtdışında ise 35 ülkede  sunduğu ürün ve hizmetlerle hızla büyümeye ve İtalyan stilini tüm dünyada en seçkin alışveriş merkezlerine getirmeye devam ediyor.  

     Son olarak Brow Studio konseptiyle mağazalardaki yerini alırken, mükemmel kaş trendi için; 23 kaş ürününden oluşan geniş ürün yelpazesi, 4 aksesuar ve profesyonel çift uçlu fırçası ile doğal görünümden, keskin ve belirgin görünüme her çeşit kaş stiline ulaşmak için tasarlandı. İşte ünlü marka aracılığyla bu yılın kaş trendlerine ulaşmak için yapılması gerekenler; 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Kaş trendlerini onlar belirliyor

    Peki nasıl kullanılmalı?

    Doğal görünümlü kaşlar için: Hacimlendiren kaş sabitleyici, mikrofiberlerle zengin hızlı kuruyan jel, kaşların hacmini arttırmak ve tüm gün sabit kalmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Mikrofiber kaş fırçası kullanılmıştır.

    Doğal / tanımlanmış görünümlü kaşlar: Suya dayanıklı kalıcı kaş kalemi, zengin doğal pigmentler sayaesinde profesyonel kapatıcılık sunar. Kadifemsi ve orta yumuşaklıktaki yapısı, rahatça uygulamayı ve karıştırmayı sağlar. Doğal kaşlardan, göze çarpan kaş şekline dönüştürmede mükemmel. Eklenen özel fırça, ürünü karıştırmayı kolaylaştırır. 3 tonda mevcut: açık, orta ve koyu. 

    Belirgin / keskin görünümlü kaşlar için: Yeni Suya dayanıklı kalıcı hassas kaş kalemi, zengin renk pigmentleri ile profesyonel otomatik yüksek belirginlikte kapatıcılık sağlar. İnce şekli ve kadifemsi orta yumuşak dokusu kaşı yeniden şekillendirmede uygulanmasını kolaylaştırır. Eklenen özel fırçası ürünün karışımını kolaylaştırır. 3 tonda mevcut: açık, orta ve koyu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yüksek tanımlı görünümlü kaşlar için: Suya dayanıklı kalıcı krem kaş liner, zengin renk pigmentleri ile profesyonel yüksek çözünürlüklü krem astar. Kadifemsi ve hafif dokusu kullanımını ve karışımını kolaylaştırır. Özel ultra uzun ömürlü formülü 16 saatten fazla kaşlarınızın mükemmeliyetini korur.

    Doğal görünümlü kaşlar için:  Volumizing eyebrow fıxer (hacim veren kaş sabitleyici), mikrofiber yönünden zengin hızlı kuruyan bir jeldir ve kaşları, hacimlerini artırıp şekillendirirken, bütün gün görünümlerinin bozulmasını önlemek üzere tasarlanmıştır. Yenilikçi mikro fırçası sayesinde kullanımı ve harmanlaması son derece kolaydır. İki versiyonu vardır: açık, orta ve koyu şeklinde üç renk tonu ve bir de şeffaf seçeneği bulunmaktadır.  

    Doğal/vurgulu görünümlü kaşlar için: Waterproof long lastıng eyebrow pencıl (suya dayanıklı, uzun süre dayanan kaş kalemi), doğal lifler yönünden zengin, profesyonel bir linerdır. Kadifemsi ve orta yumuşaklıktaki dokusu, uygulamayı ve harmanlamayı gerçekten çok rahat ve kolay bir hale getirmektedir. Kaş şeklinin, doğal ve vurgulu olarak yapılandırılması için mükemmel bir üründür. Özel fırçası, ürünün kolaylıkla harmanlanmasını sağlar. Üç tonu mevcuttur: açık, orta ve koyu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tam vurgulu kaşlar için: Yeni Waterproof long lasting cream brow lıner (suya dayanıklı, uzun süre dayanan kaş lınerı), renk pigmentleri yönünden zengin olan yüksek vurguya sahip profesyonel bir krem linerdır. Kadifemsi ve hafif dokusu uygulama ve harmanlamayı kolaylaştırır. Özel ultra uzun süre dayanan formülü, kaşların 16 saatten daha uzun bir süre mükemmel görünmesini sağlar

    Beymen'de görücüye çıkan Balmain saç ürünleri, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Jourdan Dunn, Beyonce gibi ünlü isimlerin de birinci tercihi. Lüks bakım ürünleri sunan Balmain; şampuan, saç kremi, kuru şampuan, saç maskesi, saç şekillendirme ürünleri, hacim verici ürünler, sabitleyici ve koruyucu bakım kremleri, saç parfümleri, saç için hazırlanan özel formüllü güneş koruyucuları, aydınlatıcı spreyleri, gümüş ve altın fırça setleri, termal spreylerle saçlarda özel bir etki yaratırken, saç tokaları, maşaları ve düzleştirici seçenekleriyle de iddialı bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diego Dalla Palma satış noktalari: Beymen Suadiye, Beymen online, Boyner mağazaları, Boyner online
    Instagram hesabı @diegodallapalma_turkiye

    Balmain saç ürünleri satiş noktalari: Beymen, Harvey Nichols. Galeries Lafayette, Boyner mağazalari


     
     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow