hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kervansaray döviz varlıklarının tamamını TL’ye çevirdi

    Kervansaray döviz varlıklarının tamamını TL’ye çevirdi
    expand

    Kervansaray Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyarak tüm döviz varlıklarını Türk Lirası’na çevirdiklerini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm vatandaşlara ve şirketleri de bu çağrıya katılmaya davet eden Tümer, “Ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları, bu ülkenin vatandaşları, iş insanları olarak bozma gücüne sahibiz. Gün birlikte hareket etme, ülkemize ve kendi gücümüze inanma zamanı” dedi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yastığının altında doları, eurosu, altını olan varsa bunu gitsin Türk Lirası ile bankalarımızda bozdursun. Bu bir milli, yerli mücadeledir. Bu, bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere milletimin cevabı olacaktır. Bizim bu birliğimiz beraberliğimiz Batı’ya en büyük cevap olacak” çağrısı iş dünyasından karşılık bulmaya devam ediyor.

    Kervansaray Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, Türkiye’ye ve Türk Lirası’na yönelik manipülatif saldırılara karşı ilk görevin Türk iş dünyasına düştüğünü belirterek tüm şirketleri bu saldırıya karşı koymaya davet etti. “Biz de bu ülkede doğmuş, bu ülkeye yatırım yapan, katma değer ve istihdam sağlayan bir şirket olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak şirketimiz bünyesinde bulunan tüm döviz varlığımızı Türk Lirası’na çevirdik” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkesin hemfikir olduğu konu şu ki; Türkiye ekonomisi bu saldırıları hak etmiyor. Bu saldırıların temeli ekonomik değil; siyasi… Bu ülkenin vatandaşları olarak birlikte hareket ederek, tek yumruk olarak bu siyasi oyunu boşa çıkarmalıyız. Bu nedenle tüm şirketleri ve vatandaşlarımızı Türk Lirası’na dönmeye, ticari faaliyetleri milli paramızla yapmaya davet ediyorum. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow