hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SIMULAPP’ın kullanıcı sayısı 15.000’i geçti

    SIMULAPP’ın kullanıcı sayısı 15.000’i geçti
    expand

    Eğitim içeriklerinizi herhangi bir teknik bilgi ve beceriye ihtiyaç duymadan dakikalar içerisinde interaktif video bazlı simülasyonlara çevirmenizi sağlayan mobil uygulama SIMULAPP’in kullanıcı sayısı 15.000’i geçti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurumsal şirketler ve onlara hizmet veren sektördeki eğitim şirketleri için tasarlanan yeni nesil teknolojik eğitim platformu SIMULAPP; sektör bağımsız olarak hizmet verebildiği için geniş kitlelere hitap ediyor. 2016’da hayata geçirilen uygulama, kurumsal dünyanın birçok farklı ihtiyacına cevap verebildiği için kısa sürede kullanıcı sayısını hızla artırdı. Uygulama, müşteri deneyimi projelerinden satış görüşmelerine, çağrı merkezi uygulamalarından işe alım görüşmelerine, oryantasyon projelerinden zorunlu yasal eğitimlere kadar her alandaki eğitimlerin tasarlanması için çözümler sunuyor.

    Türkiye’nin en büyük şirketlerine hizmet veren platform, kişiselleştirilmiş geri bildirim alma ve eğitim sayesinde her bir takım elemanının organizasyonel yaklaşımını, yarattığı deneyimi, işle ilgili kişisel yöntemini detaylı şekilde yöneticiye raporluyor ve böylelikle kişilerin bireysel eğitim yolculuklarının analiz ediyor. Eğitim haritası oluşturma özelliği ile kullanıcının yanıtları doğrultusunda, farklı senaryolar üzerinden ilerlemeye imkan veren uygulama ile şirketler, çalışanlarının eksiklerini ve güçlü yönlerini belirleyerek insan kaynakları departmanları için de kaynak oluşturmuş oluyor.

    NarTek tarafından hayata geçirildi

    Tüm sektörlerde interaktif video bazlı simülasyon uygulaması sunan SIMULAPP, 16 yıldır kurumsal eğitim sektöründe var olan Nar Eğitim ve Danışmanlık’ın grup şirketi NarTek tarafından hayata geçirildi. NarTek, yeni nesil dijital ve teknolojik bakış açısı ile Nar Eğitim ve Danışmanlık’ın öğrenmede bütüncül yaklaşımını bir araya getiren ürünler tasarlar.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow