hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trendyol.com'un kurucusu "Genç Küresel Lider" seçildi

    Trendyol.comun kurucusu Genç Küresel Lider seçildi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Trendyol.com'un kurucusu Demet Mutlu, Dünya Ekonomik Forumu tarafından düzenlenen Genç Küresel Liderler listesinde Türkiye'den aday gösterilen ve seçilen tek lider oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Ekonomik Forumu'nun önemli bir parçası olan Genç Küresel Liderler; akademi, iş dünyası, sanat, sivil toplum kuruluşları ve siyasetçiler arasından dünyanın geleceğini şekillendirme potansiyeline sahip 40 yaş altı genç adaylardan seçiliyor.

    Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, Google kurucuları Larry Page ile Serge Brin ve Leonardo DiCaprio gibi önemli isimler daha önce Genç Küresel Lider olarak seçilmişti.

    Türkiye'den ise geçtiğimiz yıllarda Ali Koç, Ferit Şahenk ve Arzuhan Doğan Yalçındağ gibi başarılı isimler listede yer aldı.

    Alanlarında olumlu etki bırakan başarılı liderlerin bir araya geldiği Genç Küresel Liderler Forumu'nda bu yıl Türkiye'den yer alan tek lider, 2010 yılında trendyol.com'u kuran ve bu altı yıllık süreçte trendyol.com'u kara geçirerek, sektör lideri haline getiren Demet Mutlu.
    Mark Zuckerberg Twitter CEO'su olsaydı ne olurdu?
    "Moda e-ticaretinde sektör lideriyiz"

    Demet Mutlu konuyla ilgili şunları söyledi:

    "Genç Küresel Liderler 2016 Forumu'nda yer almaktan dolayı çok mutluyum. Trendyol ekibi olarak vizyonumuz modayı Türkiye'deki herkes için erişilebilir kılmak. Bu amaçla 2010 yılında yola çıktık ve bugün moda e-ticaretinde sektör lideriyiz.
    Begümhan Doğan Faralyalı: Medya gerçeğin peşinde olmalı
    700 kişilik ekibimizle hala ilk günkü heyecanla çalışıyor ve yılda 15 milyon ürünü Türkiye'nin her noktasına ulaştırıyoruz.

    Genç Küresel Liderler topluluğunun bir parçası olarak, gelecek nesil liderleriyle tecrübelerimi paylaşmaya ve Türkiye'deki girişim ve teknoloji ekosistemine katkıda bulunmaya devam edeceğim."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow