hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeşil Holding’ten 2. el araç sektörüne yeni yatırım

    Yeşil Holding’ten 2. el araç sektörüne yeni yatırım
    expand

    Yeşil Holding tarafından hayata geçirilen Wowwo, araç sahibi olmak isteyenleri finanse ediyor. 14.000’i aşkın araç portföyüne sahip olan sistem hâlihazırda 30 ilde binlerce üye galerisiyle hizmet ağını genişletiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yıllık 2 milyon araç seviyesinde olan Türkiye 2.el araç pazarı, büyümeye devam ediyor. Yeşil Holding tarafından hayata geçirilen Wowwo, inovatif bir iş fikri olarak pazara yeni bir soluk getiriyor.

    Araç sahibi olmak isteyenleri araçlarla bir araya getiren sistem, 2 el araçları yüzde 30 peşin, 36 ay vadeli, şirket bünyesinde senetle satarak araç sahibi olmayı hayal bile edemeyenlere önemli bir olanak tanıyor. Kendi showroom’larındaki araçları ve üye galerilerinin araçlarını internet sitesinde sergileyen sistemde, 14.000’den fazla araç stoğu bulunuyor. %95’i üye galerilere ait olan araçları satışa sunan galeriler finansmanı maliyetine katlanmadan müşterilerine her marka ve model aracı sunabiliyor.

    Showroomlarında müşterilerden nakit ödeme yapılarak alınan araçlar, takas olarak alınan araçlar, ödeme zorluğu çeken müşterilerden geri alınan araçlar, araç kiralama şirketlerinden alınan araçlar ve müşterilerin konsiye olarak bıraktığı araçlar satılıyor. Wowwo sisteminin dünyada bir ilki teşkil ettiğini ifade eden Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, sistemin Türkiye’ye bir başka ülkeden esinlenilerek getirilmediğini ifade etti. Engin Yeşil, “İlerleyen dönemlerde ABD ve diğer ülkeler Wowwo ile aynı formatta araç satışı hizmeti vermeye başlamayı planlıyor” vurgusunda bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow