hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Aile destek paketi yattı mı? Doğalgaz yardımı her ay mı verilecek? Aralık ayı aile destek parası ne zaman yatacak?

    Son dakika: Aile destek paketi yattı mı Doğalgaz yardımı her ay mı verilecek Aralık ayı aile destek parası ne zaman yatacak
    expand

    Aralık ayına girer girmez Aile Destek Paketi ödemeleri merak uyandırdı. Her ay düzenli olarak hak sahiplerine verilen çeşitli devlet destekleri bulunuyor. Peki ama Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, hangi gün yatacak, ne zaman yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 850 TL ile 1250 TL arasında değişen yardım ödemeleri gerçekleştiriliyor. Aile Destek Programı (Paketi) ödemeleri yattı mı? sorusu gündemde... Peki, 2022 Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak?

    Aile destek paketi parası yattı mı?

    Aile Destek Programı ödeme tarihleri Aralık ayı için henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili yeni bir açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak. Geçen ay Aile Destek Programı Kasım ayı ödemeleri, 8 Kasım 2022 Salı günü hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmıştı.

    Doğalgaz yardımı yattı mı?

    Ödemeler başvurusu onaylanan ailelere sağlanıyor. Aralık ödemelerinin de bu hafta yapılması tahmin ediliyor. Resmi açıklama takip ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow