SON DAKİKA: Asgari Ücret Komisyonu'nun İkinci Toplantısı Sona Erdi!
Yaklaşık 7 milyon çalışanı ilgilendiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında bugün ikinci toplantısı için bir araya geldi. Toplantı saat 15.00 itibari ile sona erdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türkiye asgari ücretin ne kadar olacağına odaklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci kez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda toplandı.
Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar "Herhangi bir rakam telaffuz edilmedi. Görüşmelerimiz devam edecek. Bakanımız bugünkü toplantıda yoktu. Çalışma Genel Müdürüyle birlikte hükümet, TÜİK, Maliye ve işverenlerin görüşleri alındı. Asgari ücretle çalışan arkadaşlarımızın görüşleri alındı. Şu anda bir sonuç yok, tahmin ediyorum görüşmeler süratle devam edecek" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BBVA, 2025 Türkiye raporunu yayımladı! Yıl sonunda dolar kaç para olacak?
Kiralarda yeni dönem başlıyor mu? Gözler sosyal konut projesinde!
Altında savaş rüzgarı: Tarihi zirve gelir mi?
Altında Rekor! Gerilim güvenli liman talebini artırdı, Commerzbank tahminlerini yükseltti...
MEMUR ZAMMI 2025 | Memura temmuz zammı yolda! İşte unvan unvan zamlı örnek hesaplama...