Son dakika... Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Hazırlıklar başlatılmıştır
Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin kıdem tazminatı yüküne ilişkin uygun finansman koşulları için KGF paketi konusunda hazırlıkların başlatıldığını söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakan Nebati'nin açıklaması şöyle:
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız (@csgbakanligi) tarafından çalışmalar yapılmaktadır.
Bu çerçevede, işverenlerimizin karşılaşacağı Kıdem Tazminatı yükünü, uygun finansman koşullarıyla Hazine Destekli KGF kefaleti ile karşılayabilecekleri bir kredi paketi konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığımızca hazırlıklar başlatılmıştır.
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız (@csgbakanligi) tarafından çalışmalar yapılmaktadır.
— Dr.Nureddin NEBATİ🇹🇷 (@NureddinNebati) December 2, 2022
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MASAK tek tek sıraladı: 3 sektöre kara para uyarısı
EFT/Havale yaparken dikkat: 'Diğer' seçeneği başınızı yakmasın!
Son Dakika! Emeklilere Bayram İkramiyesi 4 Bin Liraya Çıkarıldı! Kimler Yararlanacak?
Altın Fiyatlarında Hareketlilik: ABD Ekonomisindeki Belirsizlikler Etkili Oluyor
13 MART PERŞEMBE A101 AKTÜEL KATALOĞU: Bu Hafta A101'de Neler İndirimde?