hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika! Elitaş duyurdu: Emeklinin bayram ikramiyesine zam belli oldu...

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAK DHA

    AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilerin bayram ikramiyesinin 2 bin TL olduğunu duyurdu. Daha önce bu miktar 1.100 TL idi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elitaş, basın toplantısı yaptıktan yarım saat sonra yeni bir toplantı düzenledi. Bu toplantı bittikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini söyleyen Elitaş, Ramazan Bayramı'ndaki emekli ikramiyelerinin 2 bin TL'ye çıkarılmasına ilişkin düzenlemeyi de bu yasa teklifine ekleyeceklerini duyurdu.

    Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Elitaş, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkmasıyla birlikte diğer emeklilerin tepki gösterdiği ve bu konuda bir düzenleme olup olmayacağına ilişkin soruya, "Hayır. 5 bin 500 TL iken de aynı durum vardı. 3 500 TL iken de aynı durum vardı. O zaman niye tepki göstermediler. Bu yapılanlar, seçime giderken manipülasyon. Seçim yaklaşırken, iktidarın yaptığı vatandaş lehine düzenlemeleri hep manipüle edebilmek, onu farklı noktalara çekebilmek için farklı şekilde değerlendirmeler yapılıyor" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow