Filli Boya Japonlara satıldı

Japon Nippon, Filli Boya markasını da barındıran Betek Boya ve iştirak hisselerini satın alıyor. Taraflar arasında devir sözleşmesi imzalandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Filli Boya markasını da barındıran dekoratif boya ve yalıtım sistemleri şirketi Betek Boya ve iştiraklerine ait hisselerin Japonya merkezli Nippon Paint Holdings’e devir sözleşmesi imzalandı.
İşlemin finansal danışmanlığını yürüten Ünlü&Co’dan yapılan yazılı açıklamada, devir işleminin Rekabet Kurumu ve ilgili ön koşulların gerçekleşmesiyle tamamlanacağı belirtildi.
Reuters’ta Betek Boya hissedarlarının şirketin yüzde 100’üne kadar satış opsiyonu için Ünlü&Co’yu yetkilendirdiği haberi Kasım ayında yer almıştı.
Betek A.Ş.’den yapılan açıklamada ise, “Ülkemizde sektörünün öncüsü konumundaki Betek A.Ş., Asya ve Japonya'nın lider markası, dünyanın 4. büyük boya üreticisi Nippon Paint Co. ile hisse devri anlaşmasını imzalamıştır.” denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI | Emekliye temmuz zammı ne kadar olacak? İşte güncel maaş hesabı ve enflasyon verileri
Borsa İstanbul’da son 1 yılın kazanan ve kaybeden hisseleri belli oldu!
Pert araç düzenlemesi değişti! Araç hasar oranı bu yüzdeyi aşmazsa perte çıkamayacak
DOĞUM YARDIMI ÖDEME TARİHLERİ: Doğum yardımı ödemeleri ne zaman yatacak?
Ne kadar zam olacak? Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili yeni tahmin