hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 1 Haziran 2023 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com sayfasında!

    Süper Loto 1 Haziran 2023 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com sayfasında
    expand

    1 Haziran 2023 Süper Loto sonuçları 9 milyon 457 bin liralık devirli ikramiye tutarı bulunan şans oyununda bugünün kazandıran rakamlarını gösterecek. Şans oyunu tutkunları canlı çekilişte kazandıran sayıları öğrenebilecekler. Peki, Süper Loto 1 Haziran 2023 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com sayfasında yer alacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci Süper Loto oyunu çekilişinde gözler bugünün kazandıran sayılarında olacak. Talihli adayları canlı yayında tespit edilecek olan 6 talihli numarayı doğru olarak tahmin ederse büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gereken tüm detaylar…

    1 HAZİRAN 2023 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi perşembe günü saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın ikinci çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak. Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 6 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow