hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar, yüzde kaç? İşte banka banka kredi faiz oranları

    Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar, yüzde kaç İşte banka banka kredi faiz oranları
    expand

    Bankaların kredi faiz oranları taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararları sonrasında 3 kamu bankası da kredi faizlerinde güncellemeye gitmişti. Peki, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi faiz oranları ne kadar, yüzde kaç?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bankaların güncel kredi faiz oranları cnnturk.com üzerinden kolaylıkla sorgulanabiliyor. Banka banka kıyaslama yapmak isteyen kişiler tek sayfa üzerinden istediği seçeneği işaretleyerek dilediği tutarı girip tüm sonuçlara ulaşabiliyor. İşte sorgulama yapmak isteyen için o sayfa ve kredilerde son detaylar…

    Kamu bankalarından ya da özel bankalardan kredi kullanmak isteyen kişiler bankaların kredi faiz oranlarını araştırmayı sürdürüyor. CNN TÜRK’ün “kredi hesaplama” sayfası üzerinden miktar girilerek hangi bankanın ne kadar faiz oranı verdiği karşılaştırmalı olarak kullanıcının bilgisine sunuluyor. 

    İHTİYAÇ, KONUT, TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR, YÜZDE KAÇ?

    Hangikredi.com verilerini esas alarak hesaplama yapmak isteyen kişiler istediği kredi türünü seçip miktarı girerek kolayca banka karşılaştırması yapabilirler.

    KREDİ FAİZ ORANLARI HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    KONUT KREDİSİ FAİZLERİ DÜŞTÜ MÜ?

    Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından yapılan ortak açıklamada, 22 Ekim itibarıyla kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yapıldığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HALKBANK, VAKIFBANK, ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

    Konut kredilerinde de indirime giden kamu bankaları, sıfır konutlar için kredi faiz oranlarını, bugünden geçerli olmak üzere 1 milyon TL altı tutarlarda yüzde 1,20'ye, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda ise yüzde 1,29'a düşürdü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow