hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THY Teknik ile Atlasglobal arasındaki bakım ve destek anlaşması yeniledi

    THY Teknik ile Atlasglobal arasındaki bakım ve destek anlaşması yeniledi
    expand
    KAYNAKAA

    Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ ve Atlasglobal arasında komponent bakım ve yedek parça desteği anlaşması yenilendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    THY Teknik açıklamasına göre, THY Teknik ve Atlasglobal, Atlasglobal filosundaki Airbus A320 komponentlerinin bakımı ile ikame yedek parça desteğini içeren sözleşmeyi yenileyerek imzaladı. Sözleşme 2023 yılına kadar geçerli olacak. Sözleşme kapsamında sağlanacak parçalar, Hava Taşıyıcıları Birliği (ATA) bölüm listesi esas alınarak, hizmetler THY Teknik'in İstanbul’daki merkezinden ve dünya genelindeki operasyon noktalarından sağlanacak. Bakımı yapılacak parçalar ise THY Teknik'in Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bakım onarım tesislerinde işlem görecek.

    Açıklamada yenilenen sözleşmeyle 2013 yılında başlayan THY Teknik ile Atlasglobal arasındaki 5 yıllık anlaşmanın, 5 yıl daha devamının sağlandığı belirtilerek, Türkiye’nin küresel havacılıktaki yükselişine katkı sağlayacak önemli bir adımın da atıldığı vurgulandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman, "Atlasglobal ailesine A320 filosu, komponent bakımı ve yedek komponent desteği konusunda THY Teknik'e güvendikleri için teşekkür ederim. Sözleşmenin 5 yıl daha uzatılması, Atlasglobal’in A320 ailesi için sunduğumuz hizmetlerin kalitesinin ve duyulan memnuniyetin göstergesidir. THY Teknik 100’den fazla havayoluna teknik hizmet desteği sağlayan büyük bir markadır." değerlendirmesinde bulundu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atlasglobal Üst Yöneticisi (CEO) Sermed Temizkan da THY Teknik'in sunduğu hizmetin kalitesine güvendiklerini vurgulayarak, dünyanın önde gelen, lider ilk 10 bakım merkezinden biri olan THY Teknik'den hizmet alıyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Temizkan, Atlasglobal'in A320 uçaklarıyla genişleyen uçuş ağı operasyonları sürecinde, teknik hizmetlerde daimi desteklerinden dolayı THY Teknik'e teşekkür etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow