hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BAŞLIYOR! TOKİ indirim kampanyası ne zaman? 2022 TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası şartları neler?

    BAŞLIYOR TOKİ indirim kampanyası ne zaman 2022 TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası şartları neler
    expand

    TOKİ 2022 indirim kampanyası ile birlikte TOKİ ödemelerini sürdüren kişiler toplu ödeme yaptıkları takdirde yüzde 22 indirimden faydalanabilecekler. Peki, TOKİ yüzde 2022 indirim kampanyası başvuru şartları neler? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ’den ev ve işyeri alan kişiler için belirli tarihlerde düzenlenen indirim kampanyası bu yıl bir kez daha yapılacak. Toplamda yüzde 22’ye varan indirimler belirli şartlar sağlanması halinde hak sahiplerinin olacak. Peki, indirimin şartları neler ve ne zaman olacak?

    TOKİ YÜZDE 22 İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMAN, ŞARTLARI NELER?

    TOKİ, bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 22 oranında indirim yapacağını açıkladı. Ayrıca arsa alıcılarına ise yüzde 10 oranında indirim uygulanacağı bildirildi.

    Kampanyaya ilişkin TOKİ’den yapılan yazılı açıklamada, “Yüzde 22 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 22 Mart -19 Nisan 2022 tarihleri arasından ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak” bilgilerine yer verildi.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow