hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Internet of Things Summit" 30 Eylül'de İstanbul'da

    Internet of Things Summit 30 Eylülde İstanbulda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı Internet of Things Summit'i (Nesnelerin İnterneti Zirvesi), yerli ve yabancı çok sayıda önemli konuşmacının katılımıyla, 30 Eylül Çarşamba günü İstanbul Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de gerçekleşecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cisco ve Intel'in ana sponsorluğu, GE Türkiye, Microsoft ve Teradata'nın cosponsorluğunda, NTV, Capital ve Ekonomist'in medya sponsorluğunda düzenlenecek etkinlikte, teknoloji dünyasının en hızlı gelişen alanlarından biri olan IOT'nin iş dünyasına etkileri konuşulacak.

    CEO Paneli'nde Denizbank CEO'su Hakan Ateş, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, GE Türkiye Teknoloji Merkezi Aybike Molbay, Microsoft Türkiye CEO'su Murat Kansu, Odeabank CIO'su Tayfun Küçük ve Vestel CEO'su Turan Erdoğan, İoT'nun sektörlere yansımalarını, geleceğini tartışacak.

    Akıllı Şehirler Oturumu'nda ise kamudan enerjiye çeşitli sektör temsilcileri yer alıyor.

    Bu paneldeki konuşmacılar ise şöyle: Erden Timur (NEF İnşaat), Yetik Mert (Enerjisa), Mümin Kahveci (İETT), Emin Halebak (Lüleburgaz Belediye Başkanı), Mehmet Ali Akarca (Türk Telekom), Gökhan Öğüt (Vodafone) ve Hakkı Toy (İBB CIO), Engin Aksoy (Vodafone).

    Konferansın ana konuşmacısı ise "Internet of Things" kavramının ortaya atıldığı MIT Üniversitesi'ndeki ekipte yer alanlardan Joseph Paradiso olacak.

    Cisco IoT Sales Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris White, Intel IoT EMEA Direktörü Rod O'Shea ve Internet of Things Council'in Başkanı Rob Van Kranenburg da zirvede konuşma yapacak, sektörün geleceğine yönelik öngörülerini paylaşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow