hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PTT'ye rekor başvuru

    PTTye rekor başvuru
    expand
    KAYNAKAA

    Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT için açılan 5 bin kişilik kadroya 115 bin 431 başvuru yapıldığını belirterek, "Sınav ücretini yatıran, şartları taşıyan ancak yoğunluktan dolayı başvurusunu tamamlayamayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bugün saat 23.59'a kadar süre tanıdık." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PTT'de 10 liraya satılan cep telefonları izdiham yarattı

    Bakan Arslan, AA muhabirine, PTT'ye alınacak 5 bin kişiye ve kuruluşun çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. PTT'nin dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine işaret eden Arslan, "Gelişen, büyüyen, 178'inci yılındaki çınar ve köklü kuruluşumuz PTT artık kabına sığmıyor, dünya markası haline geldi. Bu yolda da 2020'ye kadar Dünya Posta Birliği Konsey Başkanlığının dönem başkanlığını yapıyor." diye konuştu.

    PTT'nin önemli hizmetler sunduğunu ve en ücra yerlere kadar hizmet götürdüğünü vurgulayan Arslan, şirketin Türkiye'deki hizmetlerinin yanı sıra dünyada da birçok ülkeyle iş birliği yürüttüğünü, posta, lojistik, kargo ve e-ticaret alanlarında Türkiye'ye katma değer oluşturacak, ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar yaptığını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow