Uzman isimden ABD ekonomisi uyarısı: Çok kötü karışabilir

SEC Başkanı Gary Gensler, ABD ekonomisinin temerrüde düşmesi nedeniyle sermaye piyasalarının çok kötü bir karışıklığa sürüklenebileceğini söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD'de hükümetin temerrüde düşmemesi için borçlanma tavanının yükseltilmesi gerekiyor. SEC Başkanı Gary Gensler, ABD ekonomisinin temerrüde düşmesi halinde sermaye piyasalarında çok kötü bir karışıklığın olacağını söyledi.
ABD'nin sermaye piyasası denetim gözetim kurumu SEC'in başkanı Gary Gensler, Temsilciler Meclisi finansal Hizmetler Komitesi'nde konuştu.
Gensler, hükümetin teknik temerrüde düşmeden önce borçlanma tavanını yükseltmede başarısız olması halinde Hisse ve sabit getirili pazarlar ile Hazine piyasalarının zarar görebileceğini belirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yabancı yatırımcıdan Borsa İstanbul’a 195 milyon dolarlık giriş! İşte en çok alınan ve satılan hisseler
Deprem sonrası İstanbul’da kira fiyatları nasıl değişti? İşte ilçe ilçe son durum...
Togg'dan yerli yapay zeka atılımı: Sürücünün yeni yol arkadaşı Can.ai geliyor
MEVDUAT FAİZİ 2025 | TL Mevduat faizi 4 ayın zirvesinde! 1,5 ayda 8 puanlık artış gerçekleşti
Yeni model piyasaya çıkmadan zamlanacak! Apple'dan şaşırtan hamle...