hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri nasıl yapılır?

    Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri nasıl yapılır
    expand

    Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi başvuruları ile pandemi döneminde nakit ihtiyacını karşılamak isteyen kişilere kredi sağlamaya devam ediyor. Peki, 3 kamu bankasının da verdiği temel ihtiyaç kredisi başvuruları nasıl yapılır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilmeye devam eden temel ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri bir süredir gerçekleştirilmeye devam ediyor. 5 bin, 7 bin 500 ve 10 bin TL’lik üç farklı kredi seçeneğinden faydalanmak isteyen kişiler için 36 aya varan vade imkanı sağlanacak. Başvurunun gerçekleştirilmesi için adaylardan istenen bilgiler ve diğer detaylar şöyle…

    ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

    10 bin TL’ye varan temel ihtiyaç kredisi başvurusunu Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirmek isteyen kişiler gerekli bilgileri girerek kurumun resmi internet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. 

    Başvuru yaparken adaydan TC kimlik numarası, cep telefonu numarası, vade tutarı, talep edilen miktar, taksit ödeme günü, hane halkı geliri ve medeni durum gibi bilgiler isteniyor.

    BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Ziraat Bankası'nın yanı sıra Halkbank ve Vakıfbank da bu kredi imkanını sağlamayı sürdürüyor. Diğer iki bankanın başvuru detayları da geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.

    HALKBANK VE VAKIFBANK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow