Taksim yine doldu

Taksim yine doldu
expand

Taksim Gezi Parkı'na destek eylemleri bugün de sürüyor. Öğle saatlerinden itibaren Taksim Meydanı'nı doldurmaya başlayan kalabalık sloganlarla akşam saatlerine kadar bekleyişini sürdürdü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Akşam saatlerinde meydan tamamen dolarken  eylemcilerden bazıları Atatürk Kültür Merkezi'nin çatısına çıktı. Yaklaşık 50 kişilik gruptan bazıları "Boyun Eğme" pankartı astı.

Taksim'de gerginlik

Taksim ve çevresinde çıkan olaylar sonrası grupların Taksim Meydanı'ndaki eylemi sürüyor. Meydana BDP ve Öcalan'ın resimlerinin  bulunduğu bayrakları taşıyan yaklaşık 50 kişilik grup geldi. Bu sırada bazı eylemciler Öcalan bayraklarına tepki gösterdi. Gerginlik araya girenler tarafından kısa sürede sonlandırıldı.

Meydandaki kalabalığın bekleyişi devam ediyor. Meydana gelen Tuğba Özay'da Beşiktaş taraftarlarına üçlü çektirdi.



Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow