hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı Beşiktaş Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta? BJK Antep muhtemel 11’ler

    Canlı Beşiktaş Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta BJK Antep muhtemel 11’ler
    expand

    Beşiktaş Gaziantep Süper Lig maçında hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. İki ekibin 3 puan için sahada yerini alacağı müsabaka futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, Beşiktaş Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte BJK Antep maçı muhtemel 11’leri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün akşam yaptığı çalışmayla tamamladı ve kampa girdi.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Önder Karaveli yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Ardından 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmayla tamamlandı.

    ÇEBİ’DEN KARAVELİ AÇIKLAMASI

    "Önder Karaveli ile sözleşme imzalandı mı" sorusuna Çebi, "Allah sağlık, sıhhat verdiği sürece hocamız teknik direktör olarak görevine devam edecektir. Beşiktaş'ın çocuklarının sözleşmesi, istedikleri kadar olur. Yapamadıklarını düşünürlerse zaten giderler, başkası gelir. Hocamız da bu projenin en önemli parçası olmaya devam edecek. Şenol hocama geçmişteki başarılarından dolayı hem teşekkür ediyorum hem de tebrik ediyorum. Çok değerli bir spor adamı olduğunu da biliyorum. Ama Önder hocayla devam edeceğiz" yanıtını verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BEŞİKTAŞ GAZİANTEP MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    14 Ocak 2022 Cuma günü oynanacak olan müsabaka Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek. Mücadele TSİ saat 20:00’de başlayacak.

    BJK ANTEP MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

    Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Welinton, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Pjanic, Ghezzal, Emirhan İlkhan, Güven Yalçın, Kenan Karaman

    Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Ertuğrul, Tosca, Merkel, Sagal, Furkan, Maxim, Yusuf, Börven, Muhammet

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow