hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray 42 dakika forma giyen oyuncuyu transfer etti

    Galatasaray 42 dakika forma giyen oyuncuyu transfer etti
    expand

    PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin lira karşılığında Galatasaray ile anlaştıklarını bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadayıfçılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Süper Lig yolunda yürüyebilmesi için bu rakamlara ihtiyaçları duyduklarını belirterek güzel bir transfer gerçekleştirdiklerini kaydetti.

    Bu transfer sayesinde Oğuzhan Kayar'ın Manisaspor'a katkı sağladığını söyleyen Kadayıfçılar, şöyle konuştu:

    "Futbolcumuz Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin lira karşılığında Galatasaray ile anlaştık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Şu anda kiralık olarak takımımızda forma giyen oyuncumuz Peroviç'in bonservisini almamız ile ilgili olarak en yakın sürede girişimimiz olacak. Oyuncularımıza güzel teklifler gelirse Manisaspor'un ve futbolcumuzun menfaatini düşünürüz."

    Turgutluspor'dan İsmail Köse ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardıklarını dile getiren Kadayıfçılar, "Transfer önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak ve imzalar atılacak" dedi.

    Öte yandan Manisaspor, Tarık Almış Spor Tesislerinde teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antrenmana belinde ağrısı bulunan Kemal Aslanoğlu katılmadı, takımın yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edeceği bildirildi.

    Manisaspor'un en iyi müşterisi Galatasaray

    Sarı kırmızılı ekibin izleme komitesi tarafından uzun süredir takip edilen genç orta saha oyuncusu, son dönemde Hakan Balta ve Yiğit Gökoğlan'dan sonra Galatasaray'a giden 3'üncü futbolcu oldu. Geçen hafta Bekir Yılmaz'ı 950 bin TL'ye Bursaspor'a satan siyah beyazlı yönetim, iki transferden kazasına 3.2 milyon TL koydu.

    Futbola Aydınspor'da başlayan, 2011 yılında Aydın SHÇEK kulübünden Manisaspor'a transfer olan Oğuzhan, sezon başında profesyonel sözleşme imzaladı. Genç futbolcu 2 kez U-19 Milli Takımı'nda forma giydi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow