hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olcan Adın resmen Galatasaray'da

    Olcan Adın resmen Galatasarayda
    expand

    Galatasaray, Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan Adın ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Olcan Adın, hayallerini süsleyen sarı-kırmızılı formayı giyecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Trabzonspor profesyonel oyuncularından Olcan Adın ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır" denildi.

    Açıklamada paylaşılan transferlerin detaylarına göre, Trabzonspor'a 4 milyon avro bonservis bedeli ödenecek ve sarı-kırmızılı oyuncu Salih Dursun, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor'a bedelsiz olarak kiralanacak.

    Olcan Adın kimdir?

    Tim Howard'ın kurtarabileceği 20 şey

    Trabzonspor, Salih Dursun'u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde 1 milyon 750 bin euro transfer bedelini peşin ödeyerek transfer etme hakkına sahip olacak. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun'un tüm maaş ve prim ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacak.

    Olcan Adın'a da 4 sezon için toplam 7 milyon euro sabit ücret verilecek. Futbolcuya her bir sezonunda sırasıyla 1 milyon 600 bin euro, 1 milyon 700 bin euro, 1 milyon 800 bin euro ve 1 milyon 900 bin euro sabit transfer ücreti ve 15 bin euro maç başı ücret ödenecek. Milli futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali İsmail Korkmaz'ın katil zanlıları "söz birliği" mi etti?

    İnsan bu kadar mı değişir!

    Olcan'dan açıklamalar

    Galatasaray'ın Trabzonspor'dan renklerine kattığı yeni transferi Olcan Adın, hayallerini süsleyen sarı-kırmızılı formayı giyecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

    GSTV'nin canlı yayınında, Galatasaray formasını giyerek soruları yanıtlayan milli futbolcu, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Benim açımdan inanılmaz güzel bir olay. Hayallerim vardı ve onlara yavaş yavaş ulaşıyorum. Duygularımın tarifi olamaz, çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte inşallah dördüncü yıldızı takacağız. Bunu yürekten söylüyor ve inanıyorum. Artık çalışma zamanı. Önümüzde kamp dönemi ve çok zorlu bir süreç var. En iyi şekilde çalışıp lige hazırlanacağız" dedi.

    Galatasaray'da ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olacağına inandığını kaydeden Olcan, "Ben her gittiğim kulübe, kendime güvenerek gittim. Tabii ki her futbolcu oynamak ister, ben de oynayacağıma ve kendime inanıyorum. Bu forma savaşı içinde çok kaliteli ve yetenekli isimler var. Formayı kapmak için uğraşacağım" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - "Prandelli, kendisini dünya çapında kanıtlamış bir hoca"

    Çocukluk arkadaşları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la birlikte oynayacak olmanın kendisini daha da keyiflendirdiğini dile getiren milli futbolcu, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın pazartesi günü takımın başında olacağını açıkladığı İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli içinse şunları söyledi:

    "Prandelli kendisini dünya çapında kanıtlamış bir hoca. Gerek İtalya Milli Takımı'nda, gerekse Fiorentina ve diğer çalıştırdığı takımlarda kendisini ispat etmiş bir isim. Her gelen hocanın bize katkısı olacaktır. Onların gösterdikleri ve öğrettikleriyle, inanıyorum bu sene çok büyük başarılara imza atacağız."

    - Galatasaray taraftarına mesaj

    Galatasaray taraftarına da seslenerek kendilerini hiçbir maçta yalnız bırakmamalarını isteyen Olcan Adın, "Her futbolcunun istediği büyük taraftarın karşısında oynamaktır. Galatasaray, çok büyük bir taraftar kitlesine sahip. İnanılmaz destek vereceklerine inanıyorum. Bu sezon dördüncü yıldızı takacağız ve bu onlar sayesinde olacak" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olcan Adın konuşmasını, daha önce kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştığı, "Aslanların sessiz kaldığı yerde kuşlar, kurtlar volta atar. Bilmezler ki aslanlar sessizliği bozduğunda kıyamet kopar" ifadeleriyle noktaladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow