hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başbakan Erdoğan: "Emine Hanım'ın hastanesi' diyorlar"

    Başbakan Erdoğan: Emine Hanımın hastanesi diyorlar
    expand

    Memorial Ankara Hastanesi'nin açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, "Ben tabii bir şeyden de korkuyorum. O da ne biliyor musunuz? Ben hanımla nereye gitsem, hemen 'burası Emine Hanım'ın hastanesi. Şimdi korkuyorum, bizim hanım buraya ortak olmuş olacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğan törende, "Bakın iddia ile söylüyorum; bizim Türkiye'de uyguladığımız sistem bugün Amerika'da bile yok. Amerika bizim sistemimizi başaramadı. Amerika kendi vatandaşına, şu anda bizim verdiğimiz sağlık hizmetini bu şekilde veremiyor" diye konuştu.

    "Hemen 'Emine Hanım'ın hastanesi..."

    Bir korkusunu da dile getiren Erdoğan, "Ben tabii bir şeyden de korkuyorum. O da ne biliyor musunuz? Ben hanımla nereye gitsem, hemen 'burası Emine Hanım'ın hastanesi" dedi.

    Bir zamanlar bir hastaneye gittiklerini anlatan Erdoğan, şunları söyledi:

    "Orayı yaptılar hemen 'Emine Hanım'ın hastanesi.' Bir pastaneler zincirinin açılışına gittik, o pastaneler zinciri Emine Hanım'ın oldu. Şimdi korkuyorum, Memorial'da şimdi bizim hanım buraya ortak olmuş olacak. Bu endişeyi de taşıyorum. Allah siyasette böyle muhalefeti kimsenin başına vermesin, çünkü bunlarda yalan, dolan, iftira aman yarabbim çok fazla. Onun için bunu burda
    özellikle vurgulamak istedim."

    "Sabah namazı saatinde kaldırırdı"

    Geçmiş dönemlerde hastanelerde yaşananları hatırlatan Başbakan Erdoğan, annesinin çocukken kendisini sabah namazı saatinde kaldırarak, sıra numarası almak için İstanbul Okmeydanı SSK Hastanesi'ne gönderdiğini anlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow