hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ'den Van'daki yurt binasına dair açıklama

    TOKİden Vandaki yurt binasına dair açıklama
    expand

    Van'ın Gevaş ilçesinde bulunan Halime Hatun Kümbeti'nin arkasına inşa edilen yurt binası ile ilgili olarak TOKİ'den açıklama geldi. TOKİ, "yurt binasını biz yapmadık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Van Gevaş’ta bulunan “Halime Hatun Kümbeti” yanına yapılan yurt binasının TOKİ tarafından yapılmadığını açıkladı.
    TOKİ’den yapılan açıklamada, son günlerde bazı basın yayın organlarında yayımlanan bir takım haberler ve sosyal medyada paylaşılan tweetlerle ilgili olarak açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıktığı belirtilerek şöyle denildi: “Yayımlanan haberlerde; Van Gevaş’ta bulunan “Halime Hatun Kümbeti”nin yanına TOKİ tarafından yurt binası inşa edildiği belirtilmektedir. Yapılan haberler tamamen gerçek dışıdır. Bahse konu olan yurt binası, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılmamıştır. Sorumlu yayıncılık ilkeleri gözardı edilerek, hiçbir araştırma yapılmadan ve İdaremizden bilgi almaya gerek duyulmadan yapılan haberler İdaremizi karalama ve TOKİ’nin kamuoyundaki olumlu algısını zedeleme amaçlıdır. Vatandaşlarımızın ve kamuoyunun bu tür asılsız haberlere itibar etmemeleri önemle duyurulur.”

    AK Partili başkan: "Tarihi katleden bir görüntü"

    Hayrunnisa Gül'den sert açıklama

    Galataport protestosunda arbede

    Ferguson isyanında Ku Klux Klan da sahnede

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow