Hava Durumu (01-06-2025)

Hava Durumu (01-06-2025)
expand
KAYNAKCNN TÜRK

Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu , yer yer yağışlı bir hava var. Bölgede sıcaklıklar genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Edirne dolaylarında 25 derecenin de üzerine çıkıyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde parçalı bulutlu, iç kentlerinde sağanak yağışlı bir hava var. Gündüz sıcaklıkları İzmir’de 29, Denizli ve Muğla’da 24, Afyonkarahisar’da 17 derece ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinin genelinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Antalya’da 27, Adana ve Kahramanmaraş’ta 30, Hatay’da 28 derece ölçülüyor.               

İç Anadolu Bölgesinde yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlar etkili oluyor. Gündüz sıcaklıkları ise Ankara’da 18, Kayseri’de 20, Sivas’ta 23 derece ölçülüyor.

Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Sıcaklıklar ise bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Yağışların pazartesi günü de devam etmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde de parçalı bulutlu, yer yer yağışlı bir hava var. Gündüz sıcaklıkları ise Kars’ta 25, Elazığ’da 33, Hakkari’de 28 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklıklar ise Gaziantep’te 31, Diyarbakır’da 36, Şanlıurfa ve Adıyaman’da 34 derece ölçülüyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow
o-clock

SON DAKİKA

EN ÇOK OKUNANLAR