Hava Durumu (26-02-2015)

Hava Durumu (26-02-2015)
expand

Şubat sonunda ülke geneline bahar havası geliyor. Marmara Bölgesin'de yağış yarın ara verecek, bölgenin geneli parçalı bulutlu olması bekleniyor, sıcaklıklar ise 15-16 derecelerde ölçülür. Cuma günü ise İstanbul dışında bölgenin diğer merkezlerinde yağış var. Yağış Edirne dolaylarında sağanak şeklinde. Hafta sonu tatilinin ilk gününde ise yağış bölge genelinde etkili olacak. Sıcaklıklar yağışlarında etkisiyle 2-3 derece düşerek 12-13 derecelerde ölçülür.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ege Bölgesine de yağış geliyor. Yarın bölgenin iç kısımları ve güneyinde hafif yağmurlar bekleniyor. Diğer merkezlerde ise hava parçalı bulutlu olur. Haftanın son çalışma gününde yağış tüm bölgeye dağılıyor, Kütahya ve Muğla dolaylarında yağış sağanak şeklinde görülür. Cumartesi günü ise İzmir hariç diğer merkezlerde yağışın sağanağa dönmesi bekleniyor. Sıcaklıklar önümüzdeki 3 günlük dönemde birkaç derece inip çıkar cumartesi günü 10-15 derece aralığında seyreder.

Akdeniz Bölgesinde Antalya yarın sağanak yağış alıyor, Isparta'da ise hafif yağmur görülür 8 derece, bölgenin diğer illerinde hava çoğunlukla parçalı bulutlu. Cuma günü ise yağış etkisini biraz daha arttırarak Isparta'da sağanak, Antalya'da ise gök gürültülü sağanak şeklinde görülür. Yağışlar cumartesi günü bölge geneline yayılmış olur sıcaklıklar ise önümüzdeki 3 günlük dönemde cuma günü 3-4 derece çıkar, cumartesi günü tekrar 1-2 derece düşer.

İç Anadolu Bölgesinde yarın yağış yok denecek kadar az. Yarın yalnızca Eskişehir'de hafif yağmur görülür, cuma günü kesmiş olur. Asıl yağış cumartesi günü ise Konya hariç bölgenin genelinde yağış var. Bu yağışlar Ankara hariç diğer merkezde sağanak şeklinde görülür. 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow
o-clock

SON DAKİKA

EN ÇOK OKUNANLAR