hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (26-05-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık İstanbul ve Kocaeli'de 23, Edirne ve Bursa'da 26 derece ölçülüyor. Pazartesi ve Salı günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde bulutlu bir hava var. İç kesimlerde gök gürültülü sağanaklar etkili oluyor. Sıcaklık İzmir'de 27, Denizli'de 30, Muğla'da 26, Afyonkarahisar'da 23 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin genelinde sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 25 ile 30 derece arasında seyrediyor. Bölgenin pazartesi gününü de benzer bir hava ile geçirmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar etkisini sürdürüyor. Sıcaklıklar ise bölgede 22-23 derecelerde ölçülüyor. Yağışların pazartesi günü de devam etmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin genelinde hava gök gürültülü sağanak yağışlı. Bu yağışların kuzey kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık Kars'ta 14, Elazığ'da 23, Hakkari'de 17 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de yağışlı havanın etkisi devam ediyor. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman'da 27, Diyarbakır'da 25, Şanlıurfa'da 31 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR