70 sanatçı bu festivalde! “Gezginfest Kilyos” başladı

GezginFest ekibinin bu yıl ikincisini görkemli bir line up ile gerçekleştireceği Gezgin Fest Kilyos, 27-28-29 Temmuz tarihlerinde, 3 gün boyunca müzikseverlere ev sahipliği yapıyor.
Türkiye’nin en kapsamlı gençlik festivali olan Gezgin Fest’te 78 sanatçı ve grup, Big Beach Kilyos Gümüşdere sahilinde, her türlü konforun sunulacağı 10 bin kişilik bir alanda, 2018 yazını renklendiriyor. Sadece müziğin değil, tasarımın ve eğlenceli aktivitelerin gün boyu devam ettiği, görsel showların ön planda olduğu bir festival, birçok yeniliğe imza atarak, çizgisini koruyarak seyircisi ile buluşuyor.
Üç günde 70 sanatçı ve grup aynı sahnede
Bu yıl Teoman, Haluk Levent, Feridun Düzağaç, Cem Adrian, Kurtalan Ekspres, Shantel gibi müzik efsanelerine ev sahipliği yapacak festival genç yeteneklere de sahnesinde yer veriyor.
10 binden fazla müzik tutkununun katılması beklenen, rock’tan elektronik müziğe, rap’ten blues’ a kadar diğer kültürlerin farklı tarzlarını içeren Gezgin Fest Kilyos; “Citizens Of The World“ sloganıyla dünyanın her tarafından gelen festival severleri birleştirmeyi amaçlıyor.
26 Temmuz‘da Shantel, Yener Çevik, Deeprise, Anıl Piyancı, Serkan Eles’in katılacağı açılış partisi ile başlayacak festival de 27 Temmuz Cuma; Haluk Levent, Manuş Baba, Melek Mosso, Emir Can İğrek, Kurtalan Ekspress, Necati ve Saykolar, Luxus 28 Temmuz Cumartesi; Teoman, Cem Adrian, Ezhel, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sena Şener, Ozbi feat Gülce Duru, Deniz Sipahi 29 Temmuz Pazar; Feridun Düzağaç, Oğuzhan Uğur, Gazapizm, Can Gox, Eda Baba, Sattas, Komik Günler sahne alıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mert Demir’den Yeni İmaj ve “Bi Gece Gidebilirim” Sürprizi!
Selin'i sanatçı dostları yalnız bırakmadı! Mabel Matiz ve Buray'dan büyük destek!
Hz. İsa’nın olduğu değerlendirilen figür ilk kez sergide
Justin Timberlake İstanbul Konser Biletleri Ne Kadar? Justin Timberlake İstanbul Konseri Ne Zaman, Nerede?
Eurovision 2025 ne zaman, nerede olacak? Eurovision katılımcıları...