hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Banker Bilo İlyas Salman oğlu var mı, çocuğu yok mu? Film haberleri... Gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir?

    Banker Bilo İlyas Salman oğlu var mı, çocuğu yok mu Film haberleri... Gerçek hayatta baba oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir
    expand

    Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni sezonunda Milyoner olarak devam ediyor. ATV'de yayınlanan yarışmada ''Hangisi gerçek hayatta baba-oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir?'' sorusu gündeme geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hangisi gerçek hayatta baba-oğul olan iki oyuncunun rol aldığı bir film değildir?
    A) Banker Bilo
    B) Tosun Paşa
    C) Propaganda
    D) Hababam Sınıfı

    Hababam SInıfı 

    Türk sinemasının efsanelerinden Halit Akçatepe, Hababam Sınıfı'nda Güdük Necmi karakteriyle hafızalara kazındı. Usta oyuncu meğer Hababam Sınıfı'nda babasıyla karşılıklı rol almış.Usta oyuncunun babası Sıtkı Kocatepe 26 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz’da savaşmış bir gazidir. Hababam Sınıfı’nda da Kurtuluş Savaşı’nda savaşmış hoca Paşa Nuri’yi oynamıştır.

    Propaganda

     
    Propaganda, 1999 yapımı Türk sinema filmi. Kemal Sunal'ın oynadığı son ve oğlu Ali Sunal ile oynadığı tek filmdir.1948 yılında gerçek yaşanan bir hikâyeden yola çıkılarak çekilen Propaganda filminin çekimleri Aksaray'ın Yalman Köyü'nde yapıldı.

    Banker Bilo

    Ali Şen ve Şener Şen'in birlikte rol aldığı film olarak biliniyor. 


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow