Tarkan Adana'da sırılsıklam oldu

Pop müzik şarkıcısı Tarkan, Adana'da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu.
Tarkan, bir yiyecek firması tarafından "Doritos Nerede Müzik Orada" sloganıyla gerçekleştirilen konserler dizisi kapsamında, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin bahçesinde konser verdi.
Birbirinden hareketli parçalarını kıvrak danslarıyla sunan Tarkan, gece boyunca konsere gelen genç dinleyicileri coştururken, romantik parçalarıyla da duygulandırdı.
Son albümünün yanı sıra bugüne dek yaptığı albümlerden sevilen parçaları ışık oyunları ve dev ekranların bulunduğu sahnede adeta bir görsel şölen eşliğinde sunan Tarkan, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.
Bir ara Adana'nın nemli havasından etkilendiğini belirten Tarkan, "Ne giysem hemen sırılsıklam oluyor. Sahneye çıplak çıksam o da ayıp olur" dedi.
Tarkan'ın, sırasıyla, Kayseri, Antalya, Trabzon, Ankara ve son olarak da İstanbul'da konser vereceği öğrenildi.