10 yıl sonra aynı projedeler

Yıllar önce ‘Gümüş’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Cansın Özyosun ve Kıvanç Tatlıtuğ, 10 yıl aradan sonra aynı projede yeniden bir araya geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
‘Gümüş’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Cansın Özyosun ve Kıvanç Tatlıtuğ, 10 yıl aradan sonra aynı projede buluştu. Yapımcılığını Fırat Doğu Parlak ile Koray Şahin’in, yönetmenliğini Bora Egemen’in üstlendiği “Hadi Be Oğlum”un çekimlerine Kaş’ta başlandı.
Uzun zaman önce İstanbul’dan kopup kendine Kaş’ta yeni bir hayat kuran Cansın Özyosun’un konuk oyuncu olarak katıldığı “Hadi Be Oğlum”da, Tatlıtuğ ve Özyosun’un yanı sıra Yücel Erten, Büşra Develi ve küçük oyuncu Alihan Türkdemir rol alıyor.
Geçen sezon Cesur ve Güzel'de rol alan Kıvanç Tatlıtuğ'u eşi Başak Dizer'in giydireceği film dramatik bir baba-oğul hikayesini beyazperdeye taşıyacak.
Sıradaki Haber