hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, hangi kanalda?

    2020 Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, hangi kanalda
    expand

    TV, sinema ve müzik dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Kelebek Ödülleri bu yıl 46. kez dağıtılacak. Ünlü isimlerin şıklık yarışı içerisinde olacakları muhteşem gecede aynı zamanda performanslar da sergilenecek. Peki, 2020 Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ile 2020 yılında 46. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulacak. TV, sinema ve müzik dünyasının önde gelen isimlerinin ilgili ödüllerle buluşacakları tören öncesi ödül alacak kişiler oylamalarla belirlendi.

    Peki, performansların da sergileneceği gecede sunucular kimler olacak ve tören hangi kanaldan izlenebilecek?

    PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

    46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 28 Şubat’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel’in üstlendiği, görkemli şovların sahneleneceği, ayrıca dev sanatçıların özel sahne performanslarıyla renk katacağı tören, Kanal D ve teve2’den canlı olarak yayınlanacak.

    Hürriyet Gazetesi’nin magazin sayfası olan Kelebek’in 1972’den bu yana dağıttı ödüller bu yıl da görkemli bir törenle sahipleriyle buluşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow