hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Masterchef Eray kimdir? Eray kaç kilo? Eray Aksungur nereli? MasterChef Eray instagram

    Son dakika: Masterchef Eray kimdir Eray kaç kilo Eray Aksungur nereli MasterChef Eray instagram
    expand

    Masterchef Türkiye kadrosu şekillendi ve Eray Ana kadroya katıldı. Eray ana kadro arasında yapılan seçmeler sırasında mavi takıma katıldı. Kırmızı takımdaki Serhat ile pek fazla tartışmaktadır. Eray'ın tartışmaları her zaman dikkat çekiyor. Peki ama Masterchef Eray kimdir? Eray Aksungur nereli? MasterChef instagram

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Masterchef Eray kimdir? Eray Aksungur nereli? MasterChef instagram ile ilgili bilgiler MasterChef'in yeni bölümüyle gündeme geldi. İşte Masterchef Eray kimdir? Eray Aksungur nereli? MasterChef instagram ile ilgili bilgileri. 

    Masterchef Eray kimdir?

    Eray Aksungur, Bolulu. 23 yaşındaki yarışmacı, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışılık Bölümü'nü bitirmiş. Aksungur, İstanbul ve Bodrum'da çeşitli otellerde aşçılık yapmış, son olarak Bolu'daki bir otelde çalışmaya başlamış.

    Final turunun ilk yarışında son ikiye kalan Aksungur, Show TV'de yayınlanan ve Danilo Zanna'nın da jüri olduğu Lezzet Akademisi yarışmasına da katılmış.
    MasterChef Eray, Serhat Doğramacı ile yaşadığı tartışmalar gündem oluyor. Son iki gündür ikili arasında yoğun bir tartışma var. 

    MasterChef Türkiye'de 27 Ağustos 2023 akşamına veda eden yarışmacı Eray oldu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow