Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı, bu üzücü haberle yıkıldı
Haberin Devamı
/

Acun Ilıcalı, bugün hayatını kaybeden milli motosikletçilerle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.
/

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 'Tek Teker Arif' lakabıyla binilen motosiklet akrobatı Arif Razgatlıoğlu, aşırı hız nedeniyle kamyonetin arkasına çarptı.Kazada, Arif Razgatlıoğlu ve arkasında bulunan kız arkadaşı Ülkü Özcan olay yerinde can verdi.
Haberin Devamı
/

Acun Ilıcalı, Twitter'dan yaşadığı üzüntüyü anlattı. 'Tek teker Arif' olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan'ın motosiklet kazasında can vermesi Acun Ilıcalı'yı yıktı.
/

Acun Ilıcalı bu feci kaza ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şöyle yazdı: "Motosiklet camiasının değerli ismi Arif Razgatlıoğlu ve Ülkü Özcan'ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Başta eski yarışmacımız Toprak Razgatlıoğlu olmak üzere iki ailenin tüm fertlerine başsağlığı diliyorum."
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı;
ARİF RAZGATLIOĞLU KİMDİR?
/

1962 yılında Adapazarı'nda doğdu. İlk ve Orta Eğitimini Adapazarı'nda tamamladı. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl kafe işletmeciliği yaptı. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikleti ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldi. 1990 yılının yaz aylarında Alanya'ya yerleşti. İlk olarak motosiklet üzerine kiralama iş yeri kurdu. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da bir mekan çalıştırdı. Daha sonraları ise 2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürdü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
MİLLİ SPORCUNUN BABASI
/

Arif Razgatlıoğlu, milli motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun da babası.
TOPRAK RAZGATLIOĞLU KİMDİR?
/

2012 yılı seçmelerinde 106 kişinin yer aldığı Red Bull Rookies Cup yarışmasında hak kazanan Toprak Razgatlıoğlu bu ünvana sahip olan ilk Türk Motosikletçidir. Şampiyonadaki 2. sezonunda Sachsenring yarışında kürsünün zirvesine çıkmış ve sezonu 123 puanla 6. olarak tamamlamıştır.
Haberin Devamı
Haberin Devamı